Uit de ooghoek van een chefkok: een aanrader. Het was gezelig en lekker. Wij habben ameijoas als voorafje en vis cataplana, alles goed bereid. Exact iets wat ik in de Algarve zou krijgen. Bedank. Alice Pinto”

 

 Heerlijk gegeten weer. Gaan snel weer een keer terug. Vriendelijke bediening. Afgelopen keer een nieuw toetje uit geprobeerd wat nog niet op de kaart stond nou dat was HEERLIJK. Dus van mij mag hij op de kaart gezet.”

 

 Lekker gegeten en een leuk restaurant . Relaxte sfeer, er wordt tijd voor je genomen om alles uit te leggen. We komen zeker terug.”

 

 Net heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding …relaxte sfeer. Verzorging en bediening uitstekend. Komen zeker terug.”

 

 Super gegeten, heerlijk sfeer en een zeer vriendelijk personeel! Bedankt voor de avond!”

 

 Het eten was erg lekker (kip piri piri en als nagerecht Chocolade ijstaart. Een aanrader!) Vriendelijk personeel. Goede sfeer. Betaalbaar. Lekkere wijntjes. Kortom; geslaagde avond.’

 

 Heel vriendelijk en gastvrijheid restaurant. Ben eindelijke blij dat ik een goede portugues restaurant heb gewonden. Eten is vers gemaakt en met vol smaak. Ik kom nog heel vaak langs.”